گروه وکلای فروکیل متشکل از بهترین وکلای تهران و کرج

برای راهنمایی حقوقی فروکیل با چه شماره ای تماس بگیریم؟

مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در شهریار
  • 3 آذر 1402
  • بروزرسانی: ۲۹ آبان ۱۴۰۳
  • 4 دقیقه
  • ۲ دیدگاه
  • نوشته شده توسط تیم تحریریه فروکیل

راهنمایی حقوقی عبارتند از ارائه راهنمایی‌های حقوقی لازم به افرادی که تماس می‌گیرند که با وکیل پایه یک دادگستری  یا مشاوران حقوقی برای حل مشکلات خود، این گونه مشاوره‌ها معمولاً به دو دسته تقسیم میشوند دسته اول اشخاصی که میخواهند با توجه به اسناد و مدارکی که در دست دارند حقوق خود را بدانند و آگاهی پیدا کنند دسته دوم افرادی که درگیر پرونده‌های حقوقی و کیفری شده‌اند و به دنبال راه حل هستند.برای مشاوره حقوقی رایگان ما به شما گروه وکلای فروکیل رو معرفی میکنیم.

برای راهنمایی حقوقی با چه شماره ای تماس بگیریم؟

برای کسب راهنمایی حقوقی ما به شما گروه وکلای فروکیل را پیشنهاد می‌دهیم که از وکلای متخصص در زمینه‌های متفاوتی از جمله خانواده(طلاق توافقی)،حقوقی، کیفری ،ملکی اداره کار ،دیوان عدالت اداری ،ثبتی و…..استفاده می‌کند.برای ارتباط با گروه وکلای فروکیل شما هم می‌توانید به صورت حضوری هم به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

چرا باید در هر کار حقوقی راهنمایی حقوقی داشته باشیم؟

زمانی که شما درگیر یک پرونده حقوقی یا کیفری یا ملکی یا خانواده میشوید ممکن است به احتمال خیلی زیاد اطلاعات کافی در رابطه با قوانین حاکم رویه‌های قضایی و آیین دادرسی مدنی یا کیفری و حتی آیین دادرسی حقوق کار و دیوان عدالت اداری نداشته باشید پس بهترین اقدام در ابتدای کار این است که شما یک مشاوره داشته باشید. اطلاعات کافی در رابطه با پرونده خود به دست بیاورید یا وکالت در پرونده خود را به یک وکیل متبحر بسپارید. برای این کار ما به شما گروه وکلای فروکیل را معرفی می‌کنیم که با استفاده از با سابقه‌ ترین و متبحرترین وکلا در زمینه‌های خانواده، کیفری ، اداره کاره ،ملکی ،دیوان عدالت ، حقوقی ،….. به شما در این امر یاری می‌رساند.

چرا باید در هر کار حقوقی راهنمایی حقوقی داشته باشیم؟

فواید دریافت راهنمایی حقوقی چیست؟

یکی از مهمترین فواید دریافت راهنمایی حقوقی این است که اکثریت مردم نسبت به مسائل حقوقی اطلاعات کافی ندارند. یا اطلاعات آنها محدود به جستجو در اینترنت خواهد بود در صورتی که رویه دادگاه‌ها و قوانین و نحوه استفاده از آنها احتیاج به تخصص و تجربه بالا دارد.برای به دست آوردن اطلاعات کافی در زمینه حقوقی احتیاج است که با یک متخصص یا یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت نمایید از بین در رابطه با پرونده‌تان اطلاعات به دست بیاورید. در اینجاست که یکراهنمایی حقوقی کمک قابل توجهی به شما خواهد کرد.

چه زمانی نیاز است که راهنمایی حقوقی داشته باشیم؟

بهترین زمان برای دریافت یک راهنمایی حقوقی زمانی است که شما دچار یک چالش حقوقی، کیفری،خانواده،….. شده‌اید. از همان ابتدای کار اگر شما یک مشاوره داشته باشید و با وکیل یا متخصصان این حوزه مشورت نمایید اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تری و با اطمینان خاطره بیشتری در روند پرونده خود می‌توانید گام بردارید یا از همان ابتدا با دریافت یک  راهنمایی حقوقی صحیح،و معرفی یک وکیل خبره در خصوص پرونده تان کمک شایانی به شما خواهد شد چرا که در بسیاری از موارد اقداماتی خودتان که بدون مشورت با متخصص انجام می‌دهید ممکن است روند پرونده‌تان را پیچیده‌تر و دشوارتر کند.

پس پیشنهاد ما به شما این است که از همان ابتدای کار یک مشاوره تلفنی حقوقی داشته باشید. برای این امر ما به شما گروه وکلای فروکیل با شماره۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ را معرفی می نماییم  برای ارتباط حضوری با گروه وکلای فروکیل نیز شما می‌توانید به آدرس ما مراجعه نمایید.

چه زمانی نیاز است که راهنمایی حقوقی داشته باشیم؟

خلاصه مطلب

زمانی که شما دچار چالش حقوقی میشوید بهترین اقدام این است که در ابتدای کار راهنمایی حقوقی بگیرید و اطلاعات کافی در رابطه با پرونده‌تان از یک متخصص که  می‌تواند وکیل دادگستری باشد یا یک کارشناس حقوقی باشد دریافت کنید. با اطمینان خاطر بیشتری گام برداریدو با اشتباهات خود که به دلیل عدم اطلاع کافی از مسائل حقوقی است پرونده خود را پیچیده‌تر نکنید.برای اینم ما به شما گروه وکلای فروکیل را پیشنهاد می‌دهیم.

که با استفاده از وکلای متبحر و متخصص در زمینه‌های مختلف حقوقی و کیفری به شما یاری می‌رسانند.

4.9/5 - (35 امتیاز)

پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید

حق طلاق : مشاوره تخصصی در این زمینه

یکی از مواردی که زن در طی عقد نکاح می‌تواند آن را شرط کند وکالت در طلاق است. اگر زن بخواهد از این حق استفاده کند نیاز است که شرایطی داشته باشد. برخی از درباره تفاوت حق…

بازدید: 1752 نفر
1402/05/20
خواندن این مقاله

همه چیز در مورد اعسار از پرداخت مهریه

گروه وکلای فروکیل در ذیل این مقاله سعی در توضیح این مطلب به شما دارد که اعسار چیست؟ و اعسار از پرداخت مهریه در کجا کاربرد دارد؟و چگونه باید انجام شود و مراحل آن و روش اجرای…

بازدید: 1305 نفر
1402/09/21
خواندن این مقاله

قانون موجر و مستاجر و بررسی کامل آن توسط وکیل متخصص

امروزه بسیاری از افراد درگیر مسائل مربوط به روابط موجر و مستاجر هستند. بسیاری از افراد جامعه و برخی افراد نیز موجر هستند در روابط بین موجر و مستاجر همواره اختلافاتی حادث شده و می‌شود. اطلاع داشتن…

بازدید: 1180 نفر
1402/10/27
خواندن این مقاله

گروه وکلای ملکی | راهنمای تخصصی دعاوی و معاملات املاک

در دنیای پیچیده‌ی حقوقی، مسائل ملکی یکی از رایج‌ترین و حساس‌ترین موضوعاتی است که افراد با آن درگیر می‌شوند. از دعاوی مالکیت و سرقفلی گرفته تا تنظیم قراردادهای حرفه‌ای و اختلافات شهرداری، حضور یک گروه وکلای ملکی…

بازدید: 136 نفر
1403/11/24
خواندن این مقاله

بهترین وکیل تنظیم قرارداد تجاری در کرج | راهنمای انتخاب و اهمیت آن

در دنیای تجارت،بهترین وکیل تنظیم قرارداد تجاری نقش حیاتی در تعیین تعهدات، حقوق و مسئولیت‌های طرفین دارند. یک قرارداد ضعیف یا مبهم می‌تواند منجر به اختلافات حقوقی، ضررهای مالی و حتی تعطیلی کسب‌وکار شود. به همین دلیل،…

بازدید: 116 نفر
1403/11/30
خواندن این مقاله

ممنوع الخروج کردن زوج بابت مطالبه مهریه به چه صورت است؟

زوجه با داشتن سند رسمی ازدواج می‌تواند از طریق اجرای اداره ثبت مطالبه مهریه بکند . برای این امر او باید دفتر ازدواجی که در آنجا عقدنامه‌شان تنظیم شده مراجعه کند و  تقاضای صدور اجراییه کند و…

بازدید: 1385 نفر
1402/07/26
خواندن این مقاله

سوالات و نظرات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. جلال اخچی

    سلام خسته نباشید اینجانب ازهمسرسابقم سال۹۶مبلغی دریافت ودرقبال ان رسید اراعه نمودم غافل از اینکه از رسید یک برگ کپی برابراصل نموده ودرسال۱۴۰۲ اقدام به شکایت بابت وجه نموده باتوجعه به این که وجه پرداخت نمودم درحضور ۲شاهد که حاضر به شهادت نمودند ولی شورا به احضارات بنده وشاهدام توجهی ننموده ورای به محکومیت اینجانب نموده درمقابل تجدیدنظر زدیم ارسال به شعبه۱۲حقوقی شد مطعسفانه قاضی شعبه بدون برگزاری هیچ جلسه ای رای قطی به محکومیت اینجانب صادر نموده نا حق چکار باید کرد ممنونم راهنماییم کنید

    1. با سلام
      سوال مبهم است. به صورت کلی اگر ثابت شود مبلغی که شما دریافت کردید بر مبنای قرض، هبه یا … باشد، فارغ از اینکه شما رسید داشته یا نداشته باشید، قابل مطالبه است.

      موضوع بعد اینکه رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر اصولا به صورت غیابی و غیرحضوری تشکیل می شود و دادگاه الزامی برای دعوت شما ندارد.

      همچنین رای دادگاه تجدیدنظر با توجه به مبلغ مورد بحث، حسب مورد قطعی یا قابل اعتراض در دیوان عالی کشور است.

      پیشنهاد می شود برای بررسی اسناد و مدارک‌، به وکیل دادگستری مراجعه کنید.

مشاوره تلفنی رایگان 09426001201 09426001202