گروه وکلای فروکیل متشکل از بهترین وکلای تهران و کرج

وکیل زنای محصنه و غیر محصنه و بررسی صفر تا صد این موضوع

وکیل زنای محصنه و غیر محصنه
  • 10 تیر 1403
  • بروزرسانی: ۴ آبان ۱۴۰۳
  • 6 دقیقه
  • بدون دیدگاه
  • نوشته شده توسط تیم تحریریه فروکیل

گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح این نکته دارد که زنا چیست انواع زنا چیست؟ شرایط اثبات زنا و مجازاتی که در قانون و برای زنا در نظر گرفته شده چیست؟ برای دریافت پاسخ تمام سوالات تان در رابطه با زنامحصنه و غیر محصنه  پیشنهاد می ‌دهیم مقاله زیر را با دقت مطالعه کرده و سوالات مختلف خود در رابطه با زنا شرایط آن و زنای محصنه و غیر محصنه را دریافت نمایید.

زنا چیست؟

زِنا آمیزش جنسی بین مرد و زن، بدون آنکه بین آن دو عقد ازدواج واقع شده باشد. زنا را از گناهان کبیره و حرمتش را از بدیهیات می‌دانند. مجازات زنا با توجه به شرایط آن متفاوت است. مجازات زنای فردِ مجرد، صد شلاق، مجازات زنای مُحصَنه، سنگسار و مجازات زنا با محارم نَسَبی و زنای به عُنف قتل است.

طبق فتوای فقیهان، اثبات زنا محصنه و غیر محصنه  تنها از طریق اقرار شخص زناکار و بَیِّنِه ممکن است و با آزمایش‌های پزشکی زنا ثابت نمی‌شود. احکام فقهی مختلفی بر زنا بار می ‌شود. از جمله آن‌ها این است که زنا با زنِ متأهل یا زنی که در عِدّه رِجعی است، سبب حرمت ابدی می‌شود؛ یعنی آن دو هیچ‌ گاه نمی ‌توانند با هم ازدواج کنند.

انواع زنا چیست؟

زنا محصنه و غیرمحصنه  به معنای رابطه جنسی، میان زن و مردی است که علقه زوجیت میان آنها وجود ندارد در معنای کامل تر می توان گفت زنا، دخول آلت مرد، در آلت زن به اندازه ختنه گاه است. زنا برحسب رابطه ای که میان زن و مرد وجود دارد، به انواع مختلفی تقسیم می شود که عباتند از:

  • زنا با محارم نسبی
  • زنای محصنه یا محصن
  • زنای غیر محصنه
  • زنا به عنف

زنای محصنه و غیر محصنه چیست؟

زنای محصنه به زنایی گفته می شود که فرد متاهل انجام می دهد . در این حالت، فرد، همسری دائمی دارد که می تواند هر زمان خواست با او رابطه داشته باشد و هیچ مشکلی، مثل بیماری و غیبت طولانی ، درباره این موضوع وجود ندارد؛ اما باز هم اقدام به زنا می کند . اگر بین زن و شوهر، مرد، زنا کند، زنای محصن است و اگر زن، زنا کند، زنای محصنه است. مجازات تعیین شده برای زنای محصنه یا محصن، عبارت است از :” حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه، رجم است. درصورت عدم امکان اجرای رجم، با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رییس قوه قضاییه، چنانچه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت، موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد.”

زنای غیر محصنه به زنایی گفته می شود که محصنه نیست . زنای غیر محصنه، به دو دسته تقسیم می شود : زنای غیر محصنه فرد متاهل : به این ترتیب که اگر فرد متاهلی، به دلیل غیبت طولانی همسرش یا بیماری او و مواردی از این قبیل، نتواند با او رابطه جنسی داشته باشد ، زنا غیر محصنه خواهد بود .

زنای غیر محصنه فرد مجرد : در زنای غیر محصنه فرد مجرد ، فرد مجرد به اراده خودش، اقدام به برقراری رابطه زنا می کند .

باید به این نکته اشاره شود که برعکس زنای محصنه که مجازات تعیین شده برای آن، رجم بود، در زنا غیر محصنه، مجازات تعیین شده برای آن، ، عبارت است از: ” حد زنا، در مواردی که مرتکب، غیرمحصن باشد، صد ضربه شلاق است.”

تفاوت زنای محصنه و غیر محصنه با رابطه نامشروع چیست؟

زنا جرمی حدی است که در آن میان زن و مرد نامحرم جماع ( دخول اندام تناسلی مرد در قبل یا دیر زن ) صورت می گیرد. اما رابطه نامشروع جرمی تعزیری است که زن و مرد نامحرم دارای روابطی برای میل و لذت جنسی مانند بوسیدن و در آغوش کشیدن هستند.

اکثر مردم فکر می کنند رابطه نامشروع و زنا در واقع یکسان هستند. در صورتی که چنین نیست و این جرایم با هم تفاوت های بسیار زیادی دارند. درست است که در هر دو مورد میان زن و مرد نامحرم روابطی برقرار می شود اما تفاوت هایی اساسی با یکدیگر دارند.

تفاوت زنای محصنه و غیر محصنه با رابطه نامشروع

زنا محصنه و غیر محصنه جرمی حدی است که در آن میان زن و مرد نامحرم جماع ( دخول اندام تناسلی مرد در قبل یا دیر زن ) صورت می گیرد. اما رابطه نامشروع جرمی تعزیری است که زن و مرد نامحرم دارای روابطی برای میل و لذت جنسی مانند بوسیدن و در آغوش کشیدن هستند.

روش‌های اثبات زنای محصنه و غیر محصنه چیست؟

اقرار

یکی از شیوه های اثبات زنا محصنه و غیر محصنه  اقرار خود زانی است یعنی خود شخص اقرار به انجام زنا بکند. در چنین شرایطی مشمول مجازات می‌شود.

که البته برای صحت آن مواردی باید رعایت شود:

شخص که اعتراف می کند عاقل و بالغ باشد

به اراده خود و با اختیار کامل باشد.

فرد باید چهار مرتبه به زنای خود اقرار کند

اقرار حتماً نزد قاضی باشد ونه سایر افراد

۲.دومین روش اثبات زنا شهادت است

شهادت شرایطی دارد که باید در نظر گرفته شود:  و آن هم اینکه ۴ مرد عادل که عمل زنا را دیده باشند یا سه مرد و دو زن که شاهدان ماجرا بوده اند، یعنی( باید دیده باشند که آلت مرد تا ختنه گاه وارد آلت زن شده باشد) که البته همانطور که مشاهده می کنید شهادت در این باره عملی تقریباً شد نشدنی است.

۳.سومین روش علم قاضی است . یعنی به گونه‌ای به قاضی ثابت شود که زنا رخ داده است، مثلاً به ترتیبی که اگر قاضی فیلم یا عکسی مبنی بر عمل زنا دیده باشد و برای قاضی محرز شده باشد که زنا صورت گرفته است.

روش‌های اثبات زنای محصنه و غیر محصنه

وکیل زنای محصنه و غیر محصنه در تهران و کرج:

در هنگام بروز مشکلاتی در خصوص زنا مانند تجاوز به عنف وافراد نابالغ می بایست با کمک گرفتن از وکیل روابط نامشروع  به طرح شکایت بپردازیم. لازم به ذکر است دعاوی مربوط به روابط نا مشروع را میتوان در تمامی دادسراها پیگیری کرد.

در صور تی که شخص شاکی نتواند ثابت کند که تجاوز صورت گرفته مجازات سختی را متحمل خواهد شد. به همین دلیل بهتر است این گونه شکایت ها توسط وکیل زنا صورت بگیرد.

از آنجا که وکیل زنا به تمامی مواردی که می تواند به اثبات این جرم کمک کند. مسلط است می تواند حق موکل خود را به خوبی حفظ کند.

وکیل کیفری با به کار گیری شواهد و مدارک موجود اقدام به اثبات این دعوی میکند. و حق شخص شاکی را که مورد تجاوز قرار گرفته را به خوبی دریافت میکند.

خلاصه مطلب:

شما در زنای محصنه و غیر محصنه به دلیل اینکه کاری است که حکم آن اعدام می باشد شما باید با یک وکیل متخصص و حرفه ای در این زمینه صحبت داشته باشید و گروه وکلای فروکیل  با توجه به اینکه دارای وکلای مجرب  در زمینه های مختلف اعم از وکیل روابط نامشروع، وکیل تغییر سن شناسنامه ، وکیل شکایت از پزشک و  …. می باشد می توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. برای ارتباط با گروه وکلای فروکیل می توانید با شماره مشاوره حقوقی رایگان در ارتباط باشید.)

5/5 - (6 امتیاز)

پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید

انواع طلاق چیست و طلاق به چند دسته تقسیم می‌شود

انواع طلاق بر اساس امکان رجوع به دو دسته تقسیم می‌شود طلاق‌های رجعی و طلاق بائن که در این مقاله تفاوت این دو طلاق را بررسی خواهیم کرد طلاق رجعی طلاقی است که بعد از جاری شدن…

بازدید: 1063 نفر
1402/09/01
خواندن این مقاله

فریب در ازدواج چیست و چگونه می توان آن را ثابت کرد

فریب در ازدواج یا به عبارتی دیگر تدلیس در واقع مفهوم این است که شخص صفات مطلوب را در خود نشان می‌دهد و عیوب خود را به صورت دروغین پنهان می‌کند که این عوامل باعث باعث برهم…

بازدید: 1136 نفر
1402/08/01
خواندن این مقاله

اگر یکی از وراث حاضر به فروش نباشد چه مشکلاتی پیش می آید؟

یکی از مهم‌ترین مباحثی که در بحث ارث و میراث در مورد آن صحبت می‌شود در رابطه با نحوه فروش ماترک می‌باشد که ممکن است خانه باشد یا زمین باشد یا غیر یکی از سوالاتی که همواره…

بازدید: 1066 نفر
1402/09/05
خواندن این مقاله

قانون جدید مهریه و بررسی شرایط مختلف آن

مهریه مبحثی است که ذهن اکثر مردم را به ویژه آقایان را درگیر میکند بحث مهریه در همه خانواده ها وجود دارد و همه افراد حداقل برای یک بار هم که شده دعوایی در خصوص مهریه را…

بازدید: 963 نفر
1402/10/15
خواندن این مقاله

قرار وثیقه چیست و بررسی مراحل آن [۱۴۰۳]

وثیقه یا قرار وثیقه مبلغ مالی یا دارایی غیرمنقولی است که در ازای شرطی نزد طرف قرارداد یا دادگاه می‌گذارند. معنای لغوی وثیقه «استوار»، «آنچه بدان اعتماد شود» و «محکم کاری» است. قرار وثیقه چیست؟ قرار وثیقه…

بازدید: 203 نفر
1403/07/17
خواندن این مقاله

وکیل تغییر نام مذهبی و غیر مذهبی و آشنایی با مدارک آن

هنگامی که صحبت از نام اشخاص می شود؛ هویت و شخصیت آن شخص در ذهن را تداعی می کند. نام اشخاص بزرگترین هویت او است و به همین دلیل پیامبر توصیه کرده است که نام نیکویی را…

بازدید: 16 نفر
1403/10/01
خواندن این مقاله

سوالات و نظرات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی(۲۰ خط ویژه) 09964301339 09218529239 09377404276 09376848721 تماس بعد از ساعات 18 با این شماره 09426001201