متشکل از بهترین وکلای تهران و البرز(کرج- فردیس - ملارد) و شهریار باتجربه بسیار بالا

تعلیق حبس چیست و آشنایی با درجات آن

تعلیق حبس چیست
  • 20 مرداد 1403
  • بروزرسانی: ۲۳ مهر ۱۴۰۳
  • 15 دقیقه
  • بدون دیدگاه
  • نوشته شده توسط تیم تحریریه فروکیل

مقدمه: گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توزیع  این نکته به شما مطالعه کننده محترم دارد که تعلیق حبس چیست ؟ شرایط تعلیق حبس به چه صورت است ؟خواهان تعلیق باید چه مراحلی را طی کند؟ آیا برای جرایم خاص می ‌توان درخواست تعلیق کرد یا خیر؟ آیا میزان حبس در درخواست تعلیق موثر است یا نه؟ حبس قضایی مقصر است یا حبس قانونی چه وکیلی می‌تواند در این امر به ما کمک کند مراحل این درخواست تعلیق به چه صورت است و به چه مرجعی و در چه زمانی باید ارائه شود. برای دریافت پاسخ سوالاتتان در این زمینه می‌توان با گروه وکلای فروکیل ارتباط بگیرید و با شماره‌های ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ / ۰۹۱۹۷۹۶۹۳۶۷ مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنید.

حبس تعزیری چیست؟

به هر گونه حبسی غیر از حبس حدی می گویند که موارد و محدوده آن توسط قانون گذار مشخص شده و قاضی می تواند در آن محدوده اقدام به تشدید یا تخفیف نماید. حبس تعزیری یکی از پرکاربردترین مجازات هایی است که در محاکم کیفری مورد استفاده و حکم قضات قرار می گیرد. این حبس می تواند دارای درجات گوناگونی باشد که بر اساس مدت زمان آن تقسیم بندی شده است. حبس تعزیری بر اساس میزان یا همان درجه ای که دارد و همچنین عوامل دیگر می تواند مشمول مقررات ویژه کیفری مانند عفو، تخفیف، تعلیق مجازات، تعویق صدور حکم، مجازات های جایگزین حبس و سایر قرار بگیرد.حبس تعزیری یکی از انواع مجازات تعزیری به حساب می‌آید که میزان آن توسط قانون‌ گذار تعیین خواهد شد. بهتر است اطلاع داشته باشید هر نوع حبسی به‌ جز حبس ابد حدی، حبس تعزیری می‌باشد که در هشت درجه تقسیم‌ بندی می‌شود.

حبس تعزیری چند درجه دارد؟

درجات هشت‌ گانه حبس تعزیری طبق شدت و نوع جرم در قانون در نظر گرفته شده که در این بخش به جزئیات آن خواهیم پرداخت :

  • حبس تعزیری درجه یک : اگر که مجازات مجرمی حبس از نوع تعزیری درجه یک باشد، به بیش از ۲۵ سال حبس محکوم خواهد شد.
  • حبس تعزیری درجه دو : حبس از ۱۵ تا ۲۵ سال، حبس درجه دو تعزیری می‌باشد.
  • حبس تعزیری درجه سه : این درجه به معنی حبس از ۱۰ تا ۱۵ می‌باشد.
  • حبس تعزیری درچه چهار : این نوع حبس، معادل با ۵ تا ۱۰ سال زندان است.
  • حبس تعزیری درجه پنج : مدت حبس تعزیری درجه پنج، از ۲ تا ۵ سال می‌باشد.
  • حبس تعزیری درجه شش : حبس از ۶ ماه تا ۲ سال، حبس درجه شش تعزیری است.
  • حبس تعزیری درجه هفت : از ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، درجه هفت به حساب می‌آید.
  • حبس تعزیری درجه هشت : حبس تا ۳ ماه، حبس تعزیری درجه هشت است.

بنابراین، شدید ترین مجازات برای حبس تعزیری، درجه یک و خفیف ‌ترین آن درجه هشت است. البته با تصویب شدن قانون کاهش حبس تعزیری، تغییراتی در این نوع مجازات به وجود آمده است.

یکی از این تغییرات، در تبصره ۶ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی اعمال شده است. با این تبصره، همه حبس‌ های ابد غیر حدی مقرر در قانون، به حبس درجه یک تبدیل خواهند شد.

تعلیق حبس چیست؟

مطابق قانون مجازات اسلامی، زمانی که فرد، به مجازات حبس تعزیری محکوم می شود، ممکن است بنا به شرایط موجود و تصمیم قاضی دادگاه، تمام یا بخشی از مجازات، تعلیق شود. بنابراین، زمانی که فردی، طبق قانون، محکوم بوده و مجازات تعیین شده برای او حبس است، اما بنا به تشخیص قاضی، حبس او برای مدتی، معلق شده و اجرا نمی شود، به این وضعیت، تعلیق جبس  می گویند.

اگر فرد محکوم در مدت تعیین شده، مرتکب جرمی نشود، محکومیت حبس او لغو می شود و در صورتی که مرتکب جرمی شود، مجازات تعلیق حبس  شده او اجرا خواهد شد . برای مثال، زمانی که گفته می شود، فردی به ۱۲ سال حبس تعلیقی محکوم شده است، به این معنا می باشد که محکوم به ۱۲ سال حبس است که موقتا اجرا نمی شود، ولی اگر در زمان معین شده، به جرم دیگری اقدام نماید، حکم او اجرا شده و زندانی می شود

لازم است به این نکته اشاره شود که اگر، محکوم در زمان حکم تعلیق حبس ، مرتکب جرم دیگری شود، به مجازات هر دو جرم یعنی جرمی که حکم حبس تعلیقی برای آن صادر شده و جرمی که در طول تعلیق مجازاتش، مرتکب آن شده است، محکوم می گردد.

شرایط تعلیق حبس چیست

شرایط تعلیق حبس چیست؟

اولا، مجازات حبس لزوما تعزیری باشد و حبس های حدی نمی تواند معلق گردد. زیرا مجازات های حدی، به موجب شرع مقدس تعیین شده اند و قاضی این اختیار را ندارد که میزان آنها را کاهش یا افزایش دهد. اما به موجب ماده ۱۸ قانون مجازات اسلامی، تعزیر مجازاتی است که نوع، مقدار، کیفیت اجرا و مقررات و احکام مربوط به آن، به موجب قانون تعیین شده است.

دوما، لزوما حبس در نظر گرفته شده باید در درجات سه تا هشت باشد. که از حبس سه ماه تا پانزده سال است. یعنی اگر شخصی محکوم به حبس تعزیری درجه ۲ شده باشد و مجازات آن ۱۶ سال باشد، قاضی دیگر نمی تواند حکم آن را معلق کند.

تعلیق حبس به طور کلی به کسانی تعلق می ‌گیرد که مرتکب جرایم تعزیری درجه سه تا هشت شده باشند و شرایط زیر را داشته باشند:

شرایط فرد:

نداشتن سابقه کیفری موثر: به این معنی که فرد قبلاً به جرمی که مجازات آن حبس تعزیری باشد، محکوم نشده باشد.

حسن سابقه: با توجه به اوضاع و احوال، قاضی تشخیص دهد که فرد متخلف در آینده مرتکب جرم نخواهد شد.

انگیزه اصلاح: فرد متخلف باید تمایل و انگیزه خود را برای اصلاح و عدم تکرار جرم نشان دهد.

شرایط جرم:

جرم ارتکابی باید از نوع تعزیری درجه سه تا هشت باشد: جرایم تعزیری به جرایمی گفته می ‌شود که مجازات آن ها در قانون تعیین شده است. جرایم تعزیری به هشت درجه تقسیم می ‌شوند که درجه سه تا هشت شامل جرایم سبک ‌تر می ‌شوند.

جرم قابل گذشت نباشد: جرایم قابل گذشت جرایمی هستند که با گذشت شاکی خصوصی، مجازات آن ها ساقط می ‌شود.

در نظر داشته باشید که:

صدور حکم تعلیق حبس  اختیاری است و قاضی با توجه به شرایط و اوضاع و احوال، می ‌تواند از این مجازات استفاده کند.

حبس تعلیقی به منزله عدم مجازات نیست و در صورت عدم پایبندی فرد به تعهدات خود، مجازات حبس تعلیقی اجرا خواهد شد.

به طور کلی شرایط زیر لازم است

  • جرم ارتکابی باید از جرائم تعزیری درجه سه تا هشت باشد.
  • سابقه محکومیت قطعی به جرم عمدی در اثر ارتکاب جرائم تعزیری درجه شش به بالا نداشته باشد.
  • در جرم غیرعمدی، سابقه محکومیت قطعی به جرم عمدی در اثر ارتکاب جرائم تعزیری درجه هفت به بالا نداشته باشد.
  • پیش‌بینی شود که اجرای مجازات حبس، باعث شود که مرتکب از ارتکاب جرم جدید خودداری کند.
  • متهم از جرم خود اظهار ندامت و پشیمانی کند.
  • ضرر و زیان مدعی خصوصی جبران شود یا رضایت او جلب شود.

هدف از تعلیق حبس چیست؟

هدف از این حکم چیست، در واقع حکم تعلیق مجازات مزایای متعددی دارد و اصلی ترین آن اصلاح مجرم و برگشت آن به اجتماع است در این صورت می توان از آثار مخرب زندان و افزایش جمعیت زندانیان جلوگیری کرد. در واقع این حکم باعث می شود مجرم در محیط زندان قرار نگرفته و در نتیجه از اثرات مخرب آنجا دور شود.

مرتکب چه جرایمی شامل تعلیق حبس نمی‌شود؟

حال که متوجه شده اید حکم تعلیقی برای چه مجرمانی در نظر گرفته می شود خوب است بدانید که در صوتی که مجرم مرتکب جرم های زیر شده باشد این حکم به وی تعلق نخواهد گرفت.

  •   آدم ربایی
  • اسیدپاشی
  • قاچاق انسان
  • ایجاد مزاحمت
  • قاچاق اسلحه
  • همکاری در قتل
  • سرقت مسلحانه
  • محاربه و فساد فی الارض
  • تشکیل مرکز فساد و فحشا
  • جرائمی علیه عفت عمومی
  • جرائم اقتصادی با بیش از صد میلیون ریال
  • قاچاق مواد مخدر، مشروبات الکلی، روانگردان
  • خرابکاری در تاسیسات برق، گاز، آب، نفت و مخابرات

چه کسانی می‌توانند تعلیق حبس را درخواست کنند؟

دادستان و قاضی اجرای احکام می‌توانند بعد از سپری کردن یک سوم مجازات، درخواست تعلیق اجرای مجازات را از دادگاه صادرکننده‌ی حکم بکند. بنابراین، قانون مجازات اسلامی، تعلیق اجرای مجازات پس از سپری شدن یک سوم مجازات را نیز قبول کرده و دادستان می‌تواند تقاضای تعلیق اجرای بقیه مجازات را از دادگاه صادرکننده حکم قطعی را کند.

همچنین، فرد محکوم نیز پس از گذراندن یک سوم از مدت مجازات، در صورت داشتن شرایط قانونی، می‌تواند از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری، برای تعلیق مجازاتِ خود تقاضا کند.

کل، تعلیق مجازات فرصتی برای اصلاح رفتار محکوم است و در صورت رعایت شرایط، مجازات معلق خواهد ماند. اما پس از اجرای مجازات به طور کامل، تعلیق حبس  لغو می‌شود و محکوم می‌بایست مجازات خود را تماماً اجرا کند.

تعلیق حبس چه فوایدی دارد؟

کبرای تعلیق مجازات مجرم، مزایا و فوایدی مطرح‌ شده است. برای نمونه، تعلیق کردن مجازات و یا حبس محکوم، باعث می‌شود تا هزینه اجرای مجازات وی به جامعه تحمیل نشود. از طرف دیگر جامعه می‌تواند از نیروی کار این مجرمان هم استفاده کند و یا از فروپاشی خانواده مجرمان جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگر مجرمان در هر لحظه این احساس ترس را خواهند داشت که امکان مجازات آن‌ها وجود دارد و لذا وجود این ترس، باعث می‌شود تا رفتار و عملکرد خود را اصلاح و بررسی نمایند.

تعلیق مجازات مجرمان باعث می‌شود تا محکومانی که به‌ صورت کاملا اتفاقی و ناگهانی مرتکب جرم شده‌اند، به زندان نرفته و آلوده نشوند. اما با این‌ حال توجه به این نکته نیز ضرورت دارد که اعمال تعلیق در مجازات یک مجرم، حق وی محسوب نمی‌شود و از جمله اختیارات قاضی و دادگاه به شمار می‌رود.

بنابراین قاضی هیچ‌ گونه تکلیفی به تعلیق مجازات مجرمان نخواهد داشت. مطابق با این اصل کلی و در صورتی‌ که دادگاه بدوی، حکم تعلیق مجازات را صادر نسازد، نمی ‌توان این موضوع را از موضوعات تجدید نظر خواهی محسوب کرد. برخی از جرایم، غیر قابل تعلیق هستند.

از جمله این جرایم می‌توان جرایمی را نام برد که علیه امنیت ملی کشور صورت می‌گیرند. سرقت مسلحانه ، آدم‌ ربایی، اسید پاشی و…نیز از جمله جرایم غیر قابل تعلیق هستند.

تعلیق حبس چه آثاری دارد؟

با صدور قرار تعلیق حبس  ،اجرای مجازات معلق می شود و در صورت صدور قرار تعلیق در خصوص تمام مجازات ،اگر شخص بازداشت باشد فورا آزاد می شود. تعلیق در مورد اشخاصی که بخشی از مجازات آنها معلق شده است یا یکی از مجازاتها معلق شده است نیز قابل اجراست در این حالت زمان تعلیق از زمان خاتمه اجرای مجازات غیر معلق محاسبه خواهد شد.

مجازات معلق هیچ تاثیری در وضعیت استخدامی و اداری اشخاص ندارد .بنابراین اگر کارمندی محکوم به مجازاتی شود که در نتیجه آن انفصال کارمند از خدمت می باشد، در صورت تعلیق مجازات ، مجازات معلق و موجب انفصال نخواهد بود مگر اینکه در قانون قید شود که حتی مجازات معلق هم موجب انفصال خواهد بود .

همچنین اگر شخص محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق (یک تا پنج سال) مرتکب یکی از جرایم عمدی موجب حد ، قصاص ، دیه یا تعزیر تا درجه ۷ نشود محکومیت تعلیقی بی اثر خواهد بود به این معنا که از سجل کیفری وی حذف خواهد شد و اگر بعد از آن مرتکب جرم دیگری شود مشمول قواعد تکرار جرم نخواهد شد.

شرایط لغو تعلیق حبس

شرایط لغو تعلیق حبس به چه صورت است؟

دو صورت قرار تعلیق لغو می شود و مجازات معلق شده در مورد شخص به اجرا در می آید:

اگرمحکومی که مجازات او تعلیق شده است در مدت تعلیق حبس  مرتکب یکی از جرایم عمدی موجب حد و قصاص ،دیه یا تعزیر تا درجه ۷ شود ،پس از قطعیت حکم اخیر دادگاه صادر کننده رای قرار تعلیق را لغو می نماید و مراتب را به دادگاه صادر کننده قرار تعلیق حبس اعلام می نماید .

اگر شخص در صورت تعلیق حبس  از دستورات دادگاه تبعیت ننماید برای بار اول دادگاه بایستی یکی از دو تصمیم را اتخاذ نماید یا قرار تعلیق را لغو نماید و یا یک یا دو سال به مدت تعلیق بیفزاید و در صورت تخلف برای بار دوم دادگاه باید قرار تعلیق را لغو نماید و مجازات تعلیق شده را در مورد وی به اجرا گذارد.

تعلیق حبس از چه زمانی شروع می‌شود؟

شروع مدت تعلیق حبس  در قرار تعلیق اجرای مجازات که محکوم بایستی. در طول آن مدت مرتکب جرم عمدی موجب حد ، قصاص ، دیه یا تعزیر تا درجه ۷ نگردد. شروع مدت تعلیق از زمان صدور قرار تعلیق بوده. و در شرایطی که بخشی از مجازات یا یکی از مجازات‌ های مورد حکم معلق گردد، مدت تعلیق از تاریخ خاتمه اجرای مجازات غیر معلق می‌باشد.

بهترین وکیل کیفری برای تعلیق حبس کیست؟

وکیل کیفری همان شخصی است که تخصص لازم در زمینه رسیدگی به امور کیفری دارد. این شخص بعد از سپری کردن دوره های آکادمیک و آموزشی، پروانه وکالت کسب نموده و مشغول به کار وکالت می شود. اصلی ترین وظیفه وکلا دفاع از حقوق موکل در امور کیفری و سایر امور قانونی می باشد. یک وکیل خوب باید قدرت دفاع از متهم و موکل خود داشته و دارای مهارت سخنوری باشد. در حالت کلی وکلا وظایف خطیری بر عهده دارند که لازم است مهارت کافی در کار داشته باشند.

بذای امر تعلیق حبس فروکیل با معرفی بهترین وکیل متخصص کیفری به شما می تواند کمک شایانی نماید

برای ارتباط با گروه وکلای فروکیل می توانید با هریک از شماره های ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲/۰۹۱۹۷۹۶۹۳۶۷ ارتباط تلفنی گرفته و مشاوره انلاین دریافت نمیایید.

تعلیق حبس احتیاج به وثیقه دارد؟

خیر، حبس تعلیقی به طور کلی نیاز به وثیقه ندارد. اما در برخی موارد خاص، قاضی می ‌تواند با توجه به شرایط و اوضاع و احوال، از فرد متخلف وثیقه ‌ای به عنوان تضمین برای حسن انجام تعهدات خود اخذ کند. مواردی که ممکن است قاضی برای حبس تعلیقی وثیقه ‌ای را تعیین کند:

جرم ارتکابی از نوع جرایم مالی باشد: در این صورت، قاضی می ‌تواند برای تضمین پرداخت ضرر و زیان شاکی، وثیقه ‌ای از فرد متخلف اخذ کند.

احتمال فرار فرد متخلف وجود داشته باشد: در این صورت، قاضی می ‌تواند برای تضمین حضور فرد در مراجع قضایی، وثیقه ‌ای از او اخذ کند.

سابقه کیفری فرد متخلف: در صورتی که فرد متخلف سابقه کیفری داشته باشد، قاضی می ‌تواند برای تضمین عدم تکرار جرم، وثیقه ‌ای از او اخذ کند.

میزان وثیقه توسط قاضی تعیین می ‌شود و به عواملی مانند نوع جرم، میزان ضرر و زیان شاکی، و سابقه کیفری فرد متخلف بستگی دارد. در نظر داشته باشید که:

عدم ارائه وثیقه به معنای عدم صدور حکم حبس تعلیقی نیست.

در صورت ارائه وثیقه، در صورت عدم پایبندی فرد به تعهدات خود، وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد.

مراحل تعلیق حبس به چه صورت است؟

پس از صدور حکم حبس تعلیقی توسط قاضی، مراحل زیر برای اجرای آن انجام می ‌شود:

  • ابلاغ حکم:

حکم تعلیق حبس  به محکوم علیه و وکیل او ابلاغ می ‌شود.

در این ابلاغیه، مدت زمان تعلیق، شرایط و تعهدات محکوم علیه و همچنین مرجع ناظر بر حسن انجام تعهدات مشخص می ‌شود.

  • معرفی به واحد مراقبت:

محکوم علیه باید به واحد مراقبت مددکاری معرفی شود.

این واحد وظیفه نظارت بر حسن انجام تعهدات محکوم علیه را در طول دوره تعلیق دارد.

  • تعهدات محکوم علیه:

محکوم علیه موظف است در طول دوره تعلیق، مرتکب جرم جدیدی نشود.

همچنین ممکن است قاضی، تعهدات دیگری مانند پرداخت غرامت، ترک اعتیاد، یا انجام

خدمات اجتماعی را برای محکوم علیه تعیین کند.

  • نظارت بر حسن انجام تعهدات:

واحد مراقبت مددکاری بر حسن انجام تعهدات محکوم علیه نظارت می ‌کند.

در صورت عدم پایبندی محکوم علیه به تعهدات خود، مراتب به قاضی گزارش می ‌شود.

  • لغو یا تخفیف حبس تعلیقی:

در صورت عدم ارتکاب جرم جدید توسط محکوم علیه در طول دوره تعلیق، حبس تعلیقی لغو و یا تخفیف می ‌یابد.

در غیر این صورت، حبس تعلیقی اجرا و به مجازات قبلی اضافه خواهد شد.

خلاصه

حبس‌های درجات ۳ تا ۸ قابلیت اعمال توسط محکمه را دارد. به بیان ساده یعنی چنانچه فردی به ۲۰ سال حبس محکوم شده باشد، نمی‌تواند از این نهاد ارفاقی بهره‌مند شود چرا که این امکان از لحاظ قانونی فقط به حبس‌های تا ۱۵ سال تعلق می‌گیرد. نکته حائز اهمیت این است که در همان درجات ۳ تا ۸ دسته‌بندی مجازات‌ها نیز محکمه شرایط اعطا یا عدم اعطای این ارفاق را بررسی می‌کند و ممکن است فرد را مستحق چنین سخاوتی نداند.

شرایط تعلیق حبس و اجرای مجازات در قانون مجازات اسلامی همان احراز شرایطی است که در مورد تعویق صدور حکم در ماده ۴۰ قانون مجازات اسلامی احصا شده‌اند چرا که از نظر قانونگذار، شرایط تعلیق صدور حکم با شرایط تعویق صدور حکم یکسان دانسته شده است. این شرایط عبارتند از وجود جهات تخفیف و پیش بینی اصلاح مرتکب و جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران و همچنین فقدان سابقه کیفری موثر، که با این اختیار محکمه از ۱ تا ۵ سال می‌تواند اجرای تمام یا بخشی از حبس و مجازات را معلق کند. همچنین در بعضی جرایم خاص همچون آدم‌ربایی، اسید پاشی یا قاچاق عمده مواد مخدر و برخی دیگر از جرایم، قانونگذار کلا استفاده از تعلیق را ممنوع می داند. لکن در قانون کاهش مجازات حبس تعزیری بعضی جرایم علیه عفت عمومی و کلاهبرداری را شامل تعلیق قرار داده است. لازم به ذکر است بعد از قطعیت و اجرای حکم حبس نیز درخواست تعلیق اجرای مجازات توسط شخص محکوم با تحمل یک سوم از مجازات و از سوی دادستان یا قاضی اجرای احکام پس از اجرای یک سوم از مجازات حبس و البته در صورت دارا بودن شرایط قانونی از دادگاه صادر کننده، حکم قطعی توسط ایشان درخواست شود که دادگاه به این درخواست رسیدگی می‌کند.

3.7/5 - (4 امتیاز)

پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید

منظور از حضانت فرزندان چیست؟

منظور از حضانت فرزندان این است که حضانت  در واقع حق و تکلیفی است که بر عهده پدر و مادر است برای نگهداری و حفاظت از فرزندشان، حال در صورتی که والدین بخواهند جدا از هم زندگی…

بازدید: 1003 نفر
1402/07/18
خواندن این مقاله

بهترین وکیل طلاق در فردیس به صورت فوری با فروکیل

هنگامی که زن و شوهر دیگر قادر به ادامه زندگی مشترک نیستند شاید طلاق بهترین راهکار باشد.  وکیل طلاق در فردیس همیشه توصیه می‌کند تمامی جنبه‌های طلاق و جدایی را در نظر بگیرید و اگر تصمیم خود…

بازدید: 1343 نفر
1402/05/20
خواندن این مقاله

پابند الکترونیک چیست و چه افرادی می توانند از آن استفاده کنند؟

گروه وکلای فروکیل در قالب مقاله سعی در توضیح این نکته به شما مطالعه کننده محترم دارد که در چه صورتی افراد می‌توانند  درخواست پابند بکنند؟ استفاده از پابند الکترونیک چه شرایطی را دارد و در چه…

بازدید: 175 نفر
1403/05/25
خواندن این مقاله

بهترین وکیل خانواده با سابقه بالا و حق الوکاله قسطی

حقوق خانواده شامل سه بخش مهم است: ازدواج، طلاق و روابط والدین با فرزندان. مباحثی مانند مهریه زوجه و نفقه همسر در بحث ازدواج و مباحث جدایی و طلاق و فسخ نکاح در بخش دوم (طلاق) و…

بازدید: 559 نفر
1403/02/10
خواندن این مقاله

بهترین وکیل خانم در کرج متخصص در تمامی زمینه ها با حق الوکاله قسطی

: بسیاری افراد زمانی که دچار چالش حقوقی کیفری و خانواده و غیره می‌شوند به دنبال وکیل خانواده در فردیس  یا شهر یا استان دیگری می‌گردند.  ترجیح می‌دهند که یک وکیل خانم در کرج پرونده آنها را…

بازدید: 597 نفر
1403/01/25
خواندن این مقاله

مشاوره حقوقی در فردیس به صورت رایگان

قبل از انجام هر کار حقوقی، دریافت مشاوره حقوقی بسیار اهمیت دارد. یکی از مهمترین توصیه ما این است که اگر قصد دارید در فردیس کارهای حقوقی خود را با موفقیت جلو ببرید از  مشاوره حقوقی استفاده کنید…

بازدید: 3245 نفر
1402/05/15
خواندن این مقاله

سوالات و نظرات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی(۲۰ خط ویژه) 09218529239 09426001202 09426001201