گروه وکلای فروکیل متشکل از بهترین وکلای تهران و کرج
منظور از حضانت فرزندان این است که حضانت در واقع حق و تکلیفی است که بر عهده پدر و مادر است برای نگهداری و حفاظت از فرزندشان، حال در صورتی که والدین بخواهند جدا از هم زندگی کنند، میتوانند برای حضانت فرزند به صورت انفرادی با یکدیگر توافق کنند، حال اگر توافقی در این میان حاصل نشد قانون حضانت فرزند را تا ۷ سالگی وظیفه مادر میداند. بعد از ۷ سالگی اگر فرزند دختر باشد تا سن ۹ سالگی و اگر پسر باشد تا سن ۱۵ سالگی وظیفه پدر خواهد بود و بعد از خروج از سن ۹ و ۱۵ دختر و پسر مذکور از سن حضانت خارج خواهند شد. انتخاب میکنند که میخواهند با پدر زندگی کنند یا با مادر خود. اما در هر صورت فرزند چه با پدر زندگی کند چه با مادر نفقه اش به عهده پدر خواهد بود.
قبل از اینکه پدر و مادر از یکدیگر جدا شوند و به اصطلاح طلاق بگیرند، حضانت فرزندان مشترک به عهده هر دوی آنها خواهد بود . اگر این میان اختلافی میان آن دو بابت حضانت فرزندان مشترک به وجود آمد،طور که قبلاً گفته شد تا سن ۷ سالگی حضانت با مادر خواهد بود و بعد از ۷ سالگی اگر دختر باشد تا ۹ سالگی با پدر و اگر پسر باشد تا ۱۵ سالگی با پدر خواهد بود. و بعد از خارج شدن از سنین گفته شده حق انتخاب خواهد داشت و خودش انتخاب یند که میواهد با مادر زندگی کند یا با پدرش در هر صورت نفقه با پدر خواهد بود و به صورت مفصل در مقاله تحت عنوان نفقه فرزندان بررسی کردیم.
همانطور که در مقالهای تحت عنوان طلاق توافقی در مورد حضانت فرزندان به صورت خلاصه مطالبی گفته شد در این مقاله به صورت مفصلتر حضانت فرزندان را در انواع طلاق بررسی خواهیم کرد.
در طلاقهای یک طرفه مثل طلاق از طرف مرد یا طلاق از ناحیه زوجه طبق همان قانونی که در بالا توضیح دادیم،فرزندان تا سن ۷ سالگی با مادر و بعد از ۷ سالگی برای دختر و پسر به ترتیب تا سن ۹ تا ۱۵ سالگی با پدر آنها خواهد بود و بعد از سنین ۱۵ سالگی فرزند از سن حضانت خارج شده و خود انتخاب میکند که میخواهند با کدام یک از والدین زندگی کنند. یعنی اینکه میخواهد با مادرش زندگی کند یا با پدرش،در واقع بعد از خروج از سنین گفته شده،فرزند حق انتخاب خواهد داشت. حال در طلاقی از نوع طلاق توافقی همانطور که در مقاله وکیل طلاق توافقی گفته شد در این نوع طلاق زوجین بر سر مواردی از قبیل مهریه حضانت فرزندان و تمامی مسائل فی ما بین خود توافق خواهند کرد به همین صورت میتوانند در رابطه با حضانت فرزندان نیز فی ما بین خود به توافق برسند و خلاف قاعده عمل بکنند. یعنی به طور مثال توافق کنند فرزند ۵ساله ای که حضانتش با مادر است ، پدر حضانتش را به عهده بگیرد یابر عکس در سنی باشد که قانون حضانت را به پدر بدهد و با توافق حضانت به مادر داده شود.
که به والدین فرزندان داده میشود ممکن است در یک سری از شرایط به تقاضای نزدیکان و خویشاوندان طفل یا قیم کودک از والدین او سلب شود که ما به برسی این شرایط میپردازیم. باید به گونهای باشد که در اثر عدم مراقبت و مسائل اخلاقی پدر و مادر فرزندی که تحت حضانت آنها است در معرض خطر باشد در این صورت است که دادگاه میتواند به تقاضای خویشاوندان یا قیم یا رئیس حوزه قضایی محل ترتیب مقتضی برای حضانت فرزندان را اتخاذ نماید. شرایط عبارتند از:
پس به صورت کلی حضانت یک تصمیم دائمی نیست و اگر شخص به دلایلی شرایط حضانت را از دست بدهد میتوان حضانت را از او گرفت و به طرف مقابل داد.
حضانت فرزندان یک تکلیف است به عهده والدین چیزی که وجود دارد بخشیدن مهریه در ازای گرفتن حق طلاق است اما بعد از این پروسه والدین میتوانند بر سر حضانت نیز با یکدیگر توافق کنند. در واقعیت بخشیدن مهریه در مقابل حضانت نداریم و انتقال حضانت، توافقی بین زوجین خواهد بود. به این صورت که در عمل بین زوجین توافق حاصل شود که در صورتی که زوجه مهریه خود را به زوج ببخشد زوج نیزبا توافق از حق حضانت خود صرف نظر کرده و این حق را به مادر میدهد.
تا زمانی که والدین با یکدیگر زندگی میکنند حضانت فرزندان مشترک به عهده هر دوی آنها خواهد بود اختلافات بر سر حضانت فرزندان از زمانی آغاز میشود که پدر و مادر بخواهند از یکدیگر جدا شوند کشمکشها بر سر حضانت اتفاق خواهد افتاد در این مرحله حضور یک وکیل خانواده در کنار شما برای گرفتن حضانت به شما کمک شایانی خواهد کرد.
برای پیدا کردن یک وکیل خانواده متبحر و باسواد ما به شما گروه وکلای فروکیل را معرفی میکنیم که با استفاده از بهترین وکلا در زمینههای مختلف از جمله کیفری، خانواده، ثبت ،اداره کار ،حقوقی به صورت تخصصی به شما در هر زمینهای که پرونده داشته باشید یاری میرسانند تا به نتیجه مطلوب خود دست پیدا کنید.
برای ارتباط با گروه وکلای فروکیل شما میتوانید با شماره گیری تلفن ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ مشاوره تلفنی رایگان شوید یا به صورت حضوری به آدرس ما مراجعه حضوری نمایید.
خلاصه مطلب:
تا زمانی که زوجین با یکدیگر زندگی میکنند حضانت فرزندان مشترک بر عهده هر دوی آنها خواهد بود زمانی که بحث جدایی پیش میآید اگر با یکدیگر توافق کنند حضانت فرزند مشترک طبق توافق حاصل بین آنها به یکی از آنها سپرده میشود. و اگر توافق حاصل نشد طبق قانون تا سن ۷ سالگی حضانت با مادر خواهد بود و بعد از ۷ سالگی برای فرزند دختر تا سن ۹ سالگی و برای فرزند پسر تا سن ۱۵ سالگی به عهده پدر خواهد بود و بعد از سنین گفته شده از سن حضانت خارج شده و حق انتخاب خواهند داشت.
اگر برای حضانت فرزندانتان دچار مشکل شدید میتوانید به وکیل خانواده ما مراجعه نمایید.
ما به شما گروه وکلای فروکیل را معرفی میکنیم برای ارتباط با گروه فروکیل شما میتوانید با شماره ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ تماس گرفته و با کارشناسان ما مشاوره تلفنی رایگان داشته باشید.
: گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در پاسخ به سوالات متعدد موکلین و مراجعه کنندگان در مورد مهریه دارد موضوعی که به شدت بین زوجین مطرح است و ممکن است سوالات متعددی در این…
متاسفانه امروزه مبحث طلاق در جامعه بسیار گسترش پیدا کرده و افراد به دنبال اطلاعات دقیق در مورد طلاق و حاشیههای این مبحث و بحث هایی از جمله مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه فرزند…
طلاق با داشتن حق طلاق یعنی خانم از آقا یک وکالتنامه رسمی با عنوان وکالت در طلاق (حق طلاق) دارد، که در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی تنظیم شده است. در صورتی که وکالت در طلاق…
گروه وکلای فروکیل در ذیل این مقاله سعی در توضیح این نکته دارد که هبه چیست؟ زمانی که مردی به همسرش یا زنی به همسرش مالی را تحت عنوان عقد هبه انتقال میدهد آیا قابل رجوع است؟…
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح نکاتی پیرامون بحث رشوه دارد احتمالاً اکثر شما مطالعه کنندگان محترم در مورد جرم رشوه تا حدودی اطلاعات دارید و یا شنیدهاید. اما در این مقاله می…
فریب در ازدواج یا به عبارتی دیگر تدلیس در واقع مفهوم این است که شخص صفات مطلوب را در خود نشان میدهد و عیوب خود را به صورت دروغین پنهان میکند که این عوامل باعث باعث برهم…