متشکل از بهترین وکلای تهران و البرز(کرج- فردیس - ملارد) و شهریار باتجربه بسیار بالا
گروه وکلای فروکیل در ضمن این مقاله سعی در ارائه مطالب مفید از جمله اطلاعاتی در مورد طلاق قضایی به شما مطالعه کننده محترم دارد. عنوان طلاق قضایی شاید بارها و شاید حتی یک بار به گوش شما رسیده باشد و برای شما این سوال مطرح شده باشد که طلاق قضایی چیست؟ در چه شرایطی این نوع طلاق برقرار میشود و این طلاق به خواسته چه شخص و چگونه برقرار میشود؟
همانطور که در مقالات قبلی نیز توضیح داده شد در ایران حق طلاق با مرد است و خانمها در صورت وجود شرایطی فقط میتوانند تقاضای طلاق یک طرفه را داشته باشند حال اگر مردی راضی به طلاق نباشد و زوج یکی از دلایل اساسی برای طلاق را مثل عدم پرداخت نفقه را داشته باشد،قاضی بر طبق قانون میتواند حکم طلاق را صادر کرده به این نوع طلاق،طلاق قضایی میگویند.
برای اینکه قاضی مجاب به صدور رای طلاق قضایی شود زن باید دلایل موجه برای درخواست طلاق خود اعم از اعتیاد در شرایطی عدم پرداخت نفقه و بیماری زوج عدم برقرار رابطه جنسی مرد با همسرش طولانی مدت و غیره دلایلی که در مقاله طلاق درخواست زوجه بررسی کردیم را داشته باشد و مرد با وجود این دلایل راضی به طلاق نباشد زوجه میتواند از دادگاه تقاضای صدور طلاق قضایی را بکند.
یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن شما را در خصوص طلاق قضایی درگیر کند این است که آیا اگر طلاق قضایی باشد مهریه تعلق میگیرد و با چه کیفیتی؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که پرداخت مهریه با توجه به نظر قاضی دادگاه انجام میشود. و قاضی با توجه به شرایطی که زوجه دارد حکم پرداخت مهریه میکند یکی از مواردی که قاضی حکم طلاق قضایی میدهد زمانی است که مرد مفقودالاثر است در این مورد شخص وجود ندارد تا مهریه را پرداخت کند پس قاضی حکم میدهد از اموال به جا مانده از او مهریه وصول شود.
بسیاری از حقوقدانان معتقدند ،طلاق قضایی، طلاقی بائن است به این معنا که در مدت عده مرد نمیتواند به همسرش رجوع کند. طلاق بائن در مقابل طلاق رجعی است طلاق رجعی طلاقی است که در مدت عده زوج میتواند به زوجه رجوع کرده بر خلاف طلاق بائن.
مواردی قاضی به استناد آنها حکم به طلاق قضایی میدهد چیست؟
بحث حضانت فرزندان نیز به همان روال سایر طلاق ها خواهد بود اگر طلاق توافقی باشد که حضانت نیز توافقی بین زوجین میباشد اما در دو نوع دیگر طلاق که طلاق از طرف زوجه و طلاق از طرف زوج میباشد حضانت طبق قانون حضانت فرزندان خواهد بود و با توجه به سن فرزند توسط قاضی و با در نظر گرفتن صلاحیت فرزند تعیین خواهد شد . به طور مثال اگر زوج غایب مفقود الاثر باشد و یا مدت طولانی در حبس باشد و قاضی حکم به طلاق قضایی دهد حضانت فرزند با توحه به این که پدر صلاحیت نگهداری را ندارد به مادر داده میشود. برای آشنایی با طلاق توافقی در فردیس به لینک اشاره شده مراجعه کنید.
طلاق قضایی به جهت نپرداختن مهریه به چه صورت انجام میشود؟
طبق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی که شامل دو مورد
یعنی به صورت کلی اگر مردی نتواند یا نخواهد به همسرش نفقه پرداخت کند قاضی دادگاه در صورتی که مرد نخواهد همسرش را طلاق دهد میتواند حکم طلاق قضایی صادر کرده و زن را از مرد جدا کند.
برای اینکه حکم طلاق قضایی را دریافت کنیم نیاز به اثبات یک سری دلایل و شرایط داریم پس برای اثبات این دلایل و شرایط وجود یک وکیل پایه یک دادگستری در فردیس قطعاً میتواند کمک شایانی به شما بکند. پس در ابتدای کار به شما پیشنهاد میدهیم با یک وکیل خانواده در فردیس مشورت کرده و از وی راهنمایی بگیرید یا برای پروندههای خود به او وکالت دهید تا اقدامات قانونی و موثر را در خصوص اثبات دلایل برای طلاق قضایی به وکالت از شما انجام دهد. برای این امر گروه وکلای فروکیل را به شما پیشنهاد میدهیم.
اگر به دنبال گرفتن طلاق از همسر خود هستید و همسرتان راجع به طلاق توافق یا طلاق دادن شما نیست در ابتدای کار بهترین اقدام این است که با یک وکیل خانواده در فردیس مشورت کرده و از وی راهنمایی بگیرید. در مرحله بعدی باید دلایل و شرایط طلاق قضایی را بتوانید ثابت کرده و قاضی را قانع به صدور رای طلاق قضایی نمایید. برای طی کردن تمام این مراحل گروه وکلای فروکیل میتواند با استفاده از وکلای با سابقه و معتبر در زمینه خانواده شما را در این امر یاری کند.
برای ارتباط با گروه وکلای فروکیل شما میتوانید با شماره ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ تماس تلفنی حاصل نمایید یا به صورت حضوری به آدرس ما در فردیس قریشی شمالی نبش خیابان بیست و نهم برج آوین سنتر طبقه ۵ واحد ۵۰۲ مراجعه حضوری نمایید.
۱۲
این حکم به سه صورت قابل اعتراض می باشد
پس حکم طلاق قضایی نیز مانند سایر احکام طلاق به جز طلاق توافقی قابلیت اعتراض دارد.
چکیده مطلب:
برای آشنایی با انواع طلاق باید بگوییم طلاق سه نوع دارد طلاق توافقی، طلاق از طرف زوج،ه طلاق از طرف مرد. در ایران حق طلاق با مرد است و زمانی که همسرش بخواهد از وی جدا شود اگر مرد راضی نباشد حکم طلاق صادر نمیشود مگر اینکه دلایلی وجود داشته باشد که قاضی مجاب کند که حکم طلاق را خودش صادر کند یعنی بدون رضایت مرد به این طلاق طلاق قضایی میگویند که همانطور که گفته شد باید شرایطی وجود داشته باشد در غیر این صورت قاضی بدون رضایت مرد حکم طلاق صادر نخواهد کرد.
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح نکاتی پیرامون بحث رشوه دارد احتمالاً اکثر شما مطالعه کنندگان محترم در مورد جرم رشوه تا حدودی اطلاعات دارید و یا شنیدهاید. اما در این مقاله می…
طی سالهای اخیر برخی قوانین در مورد مالیات بر ارث دچار تغییر و تحول شده اند. و اگر شما از این تغییرات آگاهی داشته باشید میتوانید تا حدودی از هزینههایی که برای شما وجود دارد کاهش دهید.…
مشاوره حقوقی رایگان ۲۴ ساعته یکی از پرکاربرد ترین خدمات حقوقی مشاوره حقوقی رایگان می باشد گروه وکلای فروکیل در جهت خدمت رسانی به مردم یکی از خدمات اصلی خود را مشاوره حقوقی رایگان قرار داده این…
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح این نکته دارد که مهریه چیست ؟ بخشیدن مهریه یا دریافت مهریه به چه صورت میباشد ؟ چه افرادی مجبور به بخشیدن مهریه هستند؟ و نحوه بخشیدن…
امروزه بسیاری از افراد درگیر مسائل مربوط به روابط موجر و مستاجر هستند. بسیاری از افراد جامعه و برخی افراد نیز موجر هستند در روابط بین موجر و مستاجر همواره اختلافاتی حادث شده و میشود. اطلاع داشتن…
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح این نکته به شما مطالعه کننده محترم دارد که بیمه تصادف رانندگی چیست؟ هنگامی که تصادف اتفاق می افتد بیمه تا چه میزان موظف به جبران خسارت…