متشکل از بهترین وکلای تهران و البرز(کرج- فردیس - ملارد) و شهریار باتجربه بسیار بالا
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح این نکته به شما مطالعه کننده محترم خواهد داشت که اگر دچار چالشی در زمینه جرایم کیفری مثل اخاذی و زورگیری که در قانون مجازات ایران نیز این جرم جرم انگاری شدهاند ،شدید چه باید بکنید چه وکیلی میتواند به شما در این زمینه بیشترین کمک را بکند. ایا وکیل جرم زور گیری و اخاذی به چه میزان می تواند در پرونده و احقاق حق شما موثر باشد . برای دریافت پاسخ سوالات تان در این زمینه به شما پیشنهاد مقاله زیر را با دقت مطالعه نمود و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
جرم زورگیری یا اخاذی، عبارت است از اینکه فردی، با تهدید مالی، جانی و شرافتی، اقدام به درخواست مال، وجه، انجام کار یا عدم انجام کاری، از شخص دیگر نماید. حکم زورگیری در قانون مجازات اسلامی، حبس و شلاق است. عنصر مادی، قانونی و معنوی، عناصر جرم زورگیری و اخاذی هستند. عنصر مادی، به معنای انجام رفتار مجرمانه و عنصر معنوی، همان قصد ضرر رساندن به دیگری است . هرگونه تقاضای وجه یا مال، انجام کار یا عدم انجام کار، با استفاده از تهدید جانی، مالی و شرافتی یا تهدید به افشای اسرار، مجازات زورگیری در قانون مجازات اسلامی را در پی دارد. این تهدید، می تواند در خصوص خود فرد یا خانواده او باشد و به صورت اینترنتی یا حضوری انجام شود. در هر صورت، چنانچه کسی، از راه انواع تهدید، قصد کسب مال یا وجه از دیگری را داشته باشد، مجرم محسوب و به مجازات زورگیری در قانون مجازات اسلامی، محکوم خواهد شد. شایان ذکر است تهدید در فضای مجازی، مجازات جرم تهدید به آبروریزی در فضای مجازی را در پی خواهد داشت.
جرم زورگیری با ابعاد حقوقی و کیفری گسترده ای همراه است. عموم پرونده های کیفری فرایند دادرسی پیچیده ای دارند و حضور وکیل آگاه و باتجربه در روند دادرسی ضروریست. از نظر حقوقی تمامی وکلای پایه یک دادگستری صلاحیت قانونی ورود به پرونده های کیفری را دارند و مانعی از این نظر وجود ندارد. اما از باب تجربه و تخصص قطعا تفاوت های مهمی وجود دارد که نبایست از نظر دور داشت. قطعا حضور وکیل جرم زورگیری و اخاذی باتجربه می تواند فرایند دادرسی پرونده ی شما را را تسهیل نماید و آن را در مسیر قانونی درست قرار می دهد. وکیل کیفری در فردیس در جرم زورگیری با تسلط کامل بر قوانین این حوزه می تواند بهترین دفاعیات و لوایح را ارائه دهد
خصوص جرم اخاذی و زروگیری ماده مجزایی در قانون مجازات اسلامی وجود ندارد و این جرم به طور خاص جرم انگاری نشده است اما بنابر تعریف این جرم می توان آن را تحت جرائمی دیگر که مرتبط با آن هستند مجازات نمود.
از جمله موادی که دربرگیرنده جرم اخاذی می باشد قانون مجازات اسلامی در خصوص جرم تهدید می باشد.بر اساس قانون :هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. جرم تهدید،جرمی مطلق می باشد در حالی که تهدیدی اخاذی محسوب می شود که مقید بوده و منتهی به دریافت و اخذ مال شود.
از دیگر جرایمی که اخاذی در قالب آن قرار میگیرد ، جرم قدرت نمایی با چاقو موضوع بدین صورت است که اگر مرتکب با هرنوع سلاحی قدرت نمایی کرده یا اینکه بدین وسیله با اشخاصی گلاویز شود یا از این طریق تهدید و اخاذی انجام دهد ، مجرم شناخته خواهد شد و مجازات او زندان از شش ماه تا دو سال و تا ۷ ضربه شلاق تعزیری می باشد. نکته اینجاست که براساس قانون مجازات اسلامی برای اینکه عملی جرم باشد باید در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد. با توجه به اینکه در دو ماده بالا برای عمل زورگیری و اخاذی مجازات تعیین شده است ،این عمل در دایره جرائم قرار می گیرد.
برای شکایت از جرم زورگیری، باید مدارک و شواهد لازم را جمعآوری کرده و به مرجع قضایی صالح (اداره دادستانی یا شعبه حقوق عموم) مراجعه کنید. در صورت لزوم می توانید از کمک وکیل جرم زور گیری و اخاذی استفاده کنید. برای شکایت از فرد زورگو، باید به یکی از مراجع زیر مراجعه کنید:
دادسرا
اداره آگاهی
کلانتری
در صورت مراجعه به دادسرا، باید شکواییه ای تنظیم کنید و آن را به دادسرا تسلیم کنید. در شکواییه باید مشخصات خود و فرد زورگو را ذکر کنید و توضیح دهید که چه اتفاقی افتاده است. در صورت مراجعه به اداره آگاهی یا کلانتری، باید به یکی از افسران پرونده مراجعه کنید و موضوع را به او اطلاع دهید. افسر پرونده شکایت شما را ثبت می کند و اقدامات لازم را برای رسیدگی به پرونده انجام می دهد.
بر اساس قانون، زورگیری یا به نوعی خفت گیری به معنای گرفتن مال یا پول مردم با توسل به زور می باشد و فرد متخلف بنابر نوع جرم، به حبس، شلاق و حتی اعدام محکوم خواهد شد. مراحل شکایت از خفت گیری شامل طرح شکایت به دادسرای محل وقوع جرم یا مراجعه به کلانتری و تشکیل پرونده می باشد. سپس پرونده به دادسرا ارسال شده و در نهایت با پیگیری های لازم، حکم توسط دادسرا یا در صورت نیاز توسط دادگاه برای مجرمان صادر خواهد شد. برای ارتباط با وکلای متخصص ما در زمینه های مختلف اعم از وکیل جرم زور گیری و اخاذی ، وکیل روابط نامشروع ، وکیل طلاق ، وکیل ارث و میراث ، و ….. شما می توانید با هر یک از شماره های ۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲/۰۹۱۹۷۹۶۹۳۶۷تماس حاصل نمایید .
فراموش نکنید، در شکایتنامه خود باید نام و نشان فرد زورگو، شرح حادثه و خسارت وارده به شما، نحوه فشار و تأثیرگذاری غیرمشروع بر شما، مدارک و شواهد موجود و درخواست خود را ذکر کنید.
پس از ثبت شکایت، پرونده به یکی از شعب دادسرا ارجاع میشود. دادستان پرونده را بررسی میکند و در صورت لزوم از شما و فرد زورگو دعوت به توضیحات میکند. اگر دلایل کافی برای وقوع جرم وجود داشته باشد، قرار جلب به دادرسی صادر می کند.
در مرحله بعد، متهم احضار میشود و در برابر بازپرس یا دادیار حاضر می شود. بازپرس یا دادیار از متهم تحقیق میکند و اگر دلایل کافی برای ارتکاب جرم توسط متهم وجود داشته باشد، کیفرخواست صادر میکند.
کیفرخواست به دادگاه کیفری یک ارسال می شود. دادگاه کیفری یک جلسه رسیدگی تشکیل می دهد و طرفین دعوا را برای دفاع دعوت می کند. در پایان جلسه رسیدگی، دادگاه حکم خود را صادر می کند.
حکم ممکن است شامل تعزیرات حدودی (حبس یا جلد)، تعزیرات تشدید شده (حبس یا جلد با مدت بیشتر)، تعزیرات عادی (حبس یا جلد با مدت کمتر)، دیه، تعویض خسارت، اعلان عذرخواهی و غیره باشد. در صورت عدم رضایت از حکم صادره، می توانید از طریق وکیل جرم زورگیری و اخاذی خود از آن تجدیدنظر کنید.
مرجع رسیدگی به جرم اخاذی دادگاه های عمومی میباشد و در صورتی که اخاذی با انتشار تصاویر غیر اخلاقی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی همراه باشد رسیدگی به پرونده در صلاحیت دادگاه انقلاب می باشد و مجرم به علت تعدد در جرم به اشد مجازات محکوم میشود باید توجه داشت که شاکی هنگام تنظیم شکایت باید صریحا و به طور دقیق کند که از چه کسی و با چه عنوانی شکایت دارد و در صورت مشخص نبودن آن دادسرا اقدام به تحقیقات لازم می کند.
هر شخصی که برای شکایت به دادسرا مراجعه میکند باید ادله ای را جهت احقاق حق خود به دادسرا معرفی کند که این ادله برای طرح شکایت از جرم اخاذی باید شامل مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)، شهادت شهود و ادله ای از این دست مانند ایمیل و یا پیامک ومستنداتی که برای اثبات جرم لازم خواهد بود را ارائه نماید.
در ابتدا بهتر است با وکیل جرم زورگیری و اخاذی و یا وکیل لایحه نویسی مشاور حقوقی رایگان مشورت شود تا با طرح شکوائیه در چهارچوب درست بتوانید بحق خود برسید. شکایت از جرم اخاذی جنبه خصوصی دارد و شخصی که شاکی است ذینفع تلقی میشود و برای طرح شکایت باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کند مثلا اگر وقوع جرم در شیراز بوده نمی تواند به دادسرای تهران مراجعه کند و موضوع شکایت را به روشنی بیان کند، بطوری که زمان و محل دقیق وقوع جرم بهتر است ذکر شود تا قاضی تشخیص درستی در رسیدگی به پرونده داشته باشد. وکیل جرم زور گیری و اخاذی می تواند به بهترین نحو شما را در این مسیر یاری کنند . هنگام طرح شکایت باید مشخصات و آدرس و نشانی صحیح وی در شکوائیه درج شود تا ابلاغ و اطلاع از جریان دادرسی و دریافت احضاریه ها به طور کامل به وی صورت بگیرد. درصورتی که دلایل شاکی کافی باشید دادسرا به کمک ضابطان قضایی اقدام به تحقیقات مقدماتی دربارهی جرم و تعقیب متهم می نماید، پس از آن که متهم دستگیر شد و یا با احضار قانونی به دادسرا مراجعه نمود در مدت زمان کمتر از ۲۴ ساعت اتهامات وارده به وی توضیح داده می شود. و پس از تفهیم وی پرونده برای رسیدگی به دادسرا برمی گردد و اگر کیفرخواستی صادر شود، همین دادگاه نظر و حکم قطعی را صادر می نماید.
برای ارتباط با وکیل جرم زورگیری و اخاذی در تهران و کرج شما می توانید با گروه وکلای فروکیل واقع در فردیس قریشی شمالی نبش خیابان بیست و نهم برج اوین سنتر طبقه ۵واحد ۵۰۲ مراجعه نمایید . و برای استفاده از خدمات ما در زمینه وکیل تلفنی و وکیل آنلاین نیز می توانی با هریک از شماره های ۰۹۱۹۷۹۶۹۳۶۷/۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ ارتباط تلفنی گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت نماید .
گروه وکلای فروکیل با کمترین هزینه خدماتی از قبیل قبول دعاوی شما در زمینه های مختلف ملکی ، ثبتی ، خانواده ، کیفری و حقوقی و … و همچنین مشاوره حقوقی تلفنی برای شما به عمل می اورند و همچنین به صورت اقساطی نیز این حق الوکاله را از شما دریافت خواهند کرد .
خلاصه مطلب
متاسفانه امروزه در جامعه بنابر دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی با تخلفات زیادی مانند خفت گیری مواجه هستیم. خفت گیری در قانون تحت عنوان اخذ مال به عنف نامیده می شود و بر اساس نوع تخلف صورت گرفته، استفاده از سلاح گرم یا سرد، ضرب و جرح و … مجازات های متفاوتی خواهد داشت. در صورتی که دچار چالشی در زمینه جرایمی از قبیل زورگیری و اخاذی شدید و به دنبال وکیل جرم زور گیری و اخاذی بودید میتوانی با هر یک از شماره های ۰۹۱۹۶۹۷۹۳۶۷/۰۹۴۲۶۰۰۱۲۰۲ ارتباط تلفنی گرفته و از خدمات مشاوران و کارشناسان تلفنی ما بهرمند شوید . و در صورت نیاز به حضور میتوانید ب دفتر وکالت ما واقع در فردیس کرج قریشی شمالی نبش خیابان بیست و نهم برج اویین سنتر طبقه ۵ واحد ۵۰۲ مراجعه حضوری نمایید .
طی سالهای اخیر برخی قوانین در مورد مالیات بر ارث دچار تغییر و تحول شده اند. و اگر شما از این تغییرات آگاهی داشته باشید میتوانید تا حدودی از هزینههایی که برای شما وجود دارد کاهش دهید.…
یکی از حقوق فرزندان بر عهده پدرشان میباشد نفقه است . نفقه فرزندان شامل هزینههایی از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن ،هزینههای متعارف زندگی و.... میباشد برای پرداخت نفقه قاضی بابت تعیین مقدار نفقه فاکتورهایی مثل استطاعت مالی…
گروه وکلای فروکیل در ذیل مقاله زیر قصد دارد به شما در این زمینه یاری رساند که برای مشاوره تلفنی با وکیل با چه شمارهای تماس بگیرید و همچنین از فواید مشاوره تلفنی با وکیل برای شما…
مهریه مبحثی است که ذهن اکثر مردم را به ویژه آقایان را درگیر میکند بحث مهریه در همه خانواده ها وجود دارد و همه افراد حداقل برای یک بار هم که شده دعوایی در خصوص مهریه را…
مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در ملارد عبارت است از: ارائه راهنماییهای حقوقی لازم به اشخاص توسط وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی. زمانی که یک پرونده حقوقی کیفری یا ملکی یا.... برای افراد پیش میآید به دلیل اینکه…
گروه وکلای فروکیل در قالب این مقاله سعی در توضیح نکته دارد که آیا برای اجرای مهریه احتیاج به گرفتن وکیل داریم یا نه اگر وکیل گرفتیم به سراغ چه وکیلی برویم و آیا هزینه وکیل برای…